Bezpieczeństwo

Zjedź niżej!

MENU

 

GOŚCIE

  1. Podczas meldowania przy recepcji mogą przebywać tylko osoby z jednej rodziny
  2. 2. Podczas meldowania dokonuje się pomiaru temperatury i przekazuje do wypełnienia ankietę dotyczącą COVID – 19
  3. W przypadku stwierdzenia wyraźnych oznak choroby tj. temperatura powyżej 38 st. C, uporczywy kaszel, trudności w oddychaniu, złe samopoczucie – zameldowanie w ośrodku nie będzie możliwe
  4. Przy wejściach na teren obiektu umieszczono dozowniki w płynem do dezynfekcji rąk dostępne dla Gości
  5. W całym obiekcie – w przestrzeniach wspólnych – Gości obowiązuje zachowanie bezpiecznej odległości
  6. Zachęca się Gości do częstego mycia i dezynfekowania dłoni.

 

 

RESTAURACJA

  1. W sali restauracyjnej stoliki ustawiono w odległości pozwalającej na zachowanie dystansu społecznego
  2. Sala restauracji regularnie wietrzona
  3. Oczyszczanie powietrza z wirusów przez profesjonalne urządzenie
  4. Podczas korzystania z bufetu obowiązuje nakaz noszenia maseczek
  5. Przy bufecie samoobsługowym zamontowano ekran bezpieczeństwa
  6. Personel używa maseczek i rękawiczek
  7. Dezynfekcja stolika po wyjściu Gości
  8. Wszystkie naczynia i sztućce poddawane dezynfekcji

 

 

POKOJE I DOMKI

  1. Personel sprzątający używa takie środki chemiczne , które skutecznie zapobiegają rozprzestrzenianiu się koronawirusa
  2. Podczas sprzątania końcowego dezynfekowane są wszystkie blaty, klamki, włączniki, oparcia krzeseł, naczynia, pilot do telewizora oraz pozostałe powierzchnie łatwo zmywalne
  3. Pościel prana w temperaturze minimum 60 st. C przez profesjonalną pralnię
  4. W pokojach i domkach dostępne żele do dezynfekcji

 

 

POZOSTAŁE TERENY WSPÓLNE

  1. Codziennie monitorowane są prace porządkowe, ze szczególnym uwzględnieniem dezynfekcji powierzchni dotykowych tj. klamki, poręcze, włączniki światła, blaty, uchwyty, armatura łazienkowa
  2. Wywieszono instrukcję prawidłowego mycia rąk i zachowania dystansu
  3. Personel sprzątający używa takie środki chemiczne , które skutecznie zapobiegają rozprzestrzenianiu się koronawirusa
  4. W lobby i recepcji ośrodka obowiązuje zachowanie dystansu społecznego
  5. Systematyczne wietrzenie pomieszczeń ośrodka
  6. Regularna dezynfekcja leżaków i blatów w Strefie Relaksu